Het team

Amare Shipping V.O.F. is opgericht door Jasper Verburg en Evita Verburg-Deurwaarder. Het bedrijf exploiteert het binnenvaartschip genaamd Amare. De Amare is inzetbaar voor het vervoeren van goederen over de Europese binnenwateren. Goederen zoals bulk, containers en constructies zijn geschikt voor ons laadruim. Met de nodige zorg zullen wij de goederen op tijd, veilig en eventueel droog naar de bestemming brengen.

 

Jasper Verburg

 

Eigenaar / Kapitein

jasper@amare-shipping.nl

Evita Verburg-Deurwaarder

 

Eigenaar / Schipper

evita@amare-shipping.nl


Hieronder stellen wij ons graag even voor.

 

Ik ben Jasper Verburg, geboren als een schipperszoon. Al op jonge leeftijd klom ik in de stuurstoel en was het duidelijk dat dit later mijn beroep zou worden. Mijn eerste keer zelfstandig varen was bij mijn ouders aanboord op het motorschip Hyade. Na het behalen van mijn schippersdiploma ben ik ZZP'er geworden als afloskapitein. Hiermee heb ik ervaring opgedaan op diverse schepen. Ondanks dat het erg leuk was om te doen, bleef het aan mij knagen om in de toekomst samen met Evita een schip te kopen. Uiteindelijk hebben wij deze kans met beide handen aangepakt. Sinds januari 2019 zijn wij de trotse eigenaren van het motorschip Amare.

 

Ik ben Evita Verburg-Deurwaarder geboren als een schippersdochter. Heb het varen altijd leuk gevonden, maar op een bepaalde leeftijd verloor het even mijn aandacht en dook ik in de studieboeken. In 2018 ben ik afgestudeerd voor de opleiding bedrijfseconomie op hogeschool Inholland te Rotterdam. Daarna besloten om samen met Jasper te gaan varen. Dus ben ik aan de slag gegaan om mijn schippersdiploma te behalen bij mijn ouders aan boord van het motorschip Addio. Na een half jaar varen, kregen wij de kans om iets voor ons zelf te beginnen en hebben wij het bedrijf Amare Shipping VOF opgericht.